Èxit de la primera Milla Urbana de Xàtiva

El Club d’Atletisme Xàtiva (CAX) va celebrar, passat dissabte, la primera edició de la Milla Urbana i la 5K Nocturna amb el patrocini del Consell Esportiu Municipal.

La presidenta del club, Nerea Roses, ha reconegut que «em feia molta il·lusió aconseguir fer una Milla a Xàtiva i que eixirà tan decent. A més hem tingut a la èlit d’Espanya participant en la cursa a més de a molt corredors de Xàtiva»

IMG_2876La 5K va reunir al voltant de 300 participants mentre que en la Milla participaren uns 70 corredors, que és lo habitual, segons Roses.

El regidor d’Esports, Pedro Aldavero, ha manifestat que «es tracta d’una iniciativa molt bona del Club Atletisme Xàtiva i la prova està en l’alt nivell dels participants perquè han corregut atletes de molta categoria el que farà que la cursa es convertixca en un referent i es consolide».

IMG_2711El primer edil de la ciutat, Roger Cerdà, coincideix al assenyalar que és una molt bona iniciativa», afegint que «hi ha que donar suport a aquestes proves perquè el nivell és molt alt. Hem d’aconseguir que es convertixca en un referent perquè era una modalitat que no es disputava a la ciutat», segons ha comentat.

Finalment, el campió masculí Víctor Ruiz i la campiona femenina, la xativina, María Ureña, han assenyalat que «les sensacions van ser molt bones i el circuit plantejat molt ràpid».

A més, Ureña ha insistit en que «hi havia que portar la Milla a Xàtiva. És una prova amb molt d’ambient i ajuda a Xàtiva a estar en un nivell més alt en clau esportiva».

[g-gallery gid=»28031″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − 6 =