CCOO denúncia falta de personal en el registre i Padró de l’Ajuntament de Xàtiva

La manca de personal que sofreix l’oficina OXI24H (Oficina de registre i Padró) ha provocat que en els últims dies la ciutadania que acudeix a fer les seues gestions haja d’esperar fins a 1h i 30 minuts en alguns casos.

La Secció Sindical informa que: «L’atenció, que recau ara mateix sobre 3 persones, una de les quals és una subvenció, provoca que la càrrega de faena siga inassumible i que la ciutadania, cansada d’esperar haja estat presentant reclamacions per la mala atenció del servei». «La situació ve provocada principalment per la reestructuració del personal, que a instàncies de l’equip de govern ha anat destinant-se a altres departaments».

El problema segons CCOO: «de no resoldre’ls ara, en el moment d’iniciar-se les vacances del personal s’agreujarà, provocant la paralització total del servei».

Des de la Secció Sindical de CCOO a l’Ajuntament de Xàtiva «ja vàrem advertir que esta situació es podria produir i exigim que es dote del personal necessari per poder atendre les funcions i a la ciutadania amb condicions dignes i sense provocar problemes de salut al personal.»

L’Ajuntament respon a la denúncia

Des de l’Ajuntament volen aclarir: «que la situació a la qual s’al·ludeix no té res a veure amb la reestructuració de la plantilla ni amb el decret d’organització dels serveis municipals. És una situació puntual i temporal provocada per baixes mèdiques. Ara mateix, les borses de treball estan esgotades, però el procés de regularització de l’oferta pública d’ocupació permetrà generar noves borses de treball per tal de cobrir aquestes eventualitats. Mentrestant, la ciutadania té a la seua disposició la seu electrònica les 24 hores, 7 dies a la setmana, a més de la possibilitat de concertar una cita prèvia. Si s’acudeix a l’ajuntament sense cita prèvia, pot ocórrer que no es puga atendre en eixe precís instant i la persona interessada haja d’esperar el seu torn».

No hay comentarios

Dejar respuesta