S’estan duent a terme aquesta setmana entrevistes amb els mitjans de comunicació, que es complementaran amb l’entrevista personal i el simulacre d’un discurs

Xàtiva, 23 de maig.- Les candidates a Falleres Majors de Xàtiva estan realitzant durant aquesta setmana les diferents activitats prèvies previstes a l’elecció.

D’una banda, s’estan fent entrevistes amb distints mitjans de comunicació de la ciutat. S’ha realitzat una entrevista radiofònica a Ràdio Xàtiva cadena SER i està prevista altra aquest divendres 24 a Xtradio; mentre que dimecres també es va gravar una entrevista a la televisió digital 10 TV que s’emet hui dijous a les 20 hores.

A més a més, les candidates viuran aquest cap de setmana una jornada de convivència en la qual visitaran la localitat de Sueca, on coneixeran el Museu Faller de la ciutat (ubicat al casal multiusos) amb posterior visita a la muntanyeta dels Sants. També tindrà lloc una altra prova tradicional com és la de fer un simulacre d’un hipotètic discurs de la Crida, i per últim, entrevistes personals amb el jurat.

La telefonada a les Falleres Majors de Xàtiva per part de l’alcalde Roger Cerdà tindrà lloc aquest proper dilluns 27 de maig, a les 13 hores, des de l’Ajuntament de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta