Carlos Mazón i Vicent Mompò participen en la campanya de les europees el 6 de juny a Xàtiva

El portaveu del PP assenyala que Carlos Mazón i Vicent Mompó participen en la campanya de les europees el dijous 6 de juny a les 20.30 hores al pati de la Casa de la Cultura mostrant el seu compromís amb els veïns de Xàtiva i la Costera.

• Marcos Sanchis: «hem de consolidar el canvi en la Generalitat que ha portat menys imposats i més educació, més llibertat, i convivència i desbloqueig d’obres a Xàtiva».

«Els veïns de Xàtiva amb un sol vot podem enviar un doble missatge al tàndem de les mentides Pedro Sánchez-Roger Cerdà: que no estem disposats al fet que ens continuen prenent el pèl».

Xàtiva 04-06-2024.- El portaveu del Partit Popular de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha demanat el vot a Europa «per a afermar el canvi en la Comunitat Valenciana i deixar arrere la senda de retrocés socialista. Tenim l’oportunitat de donar un missatge a Pedro Sánchez i al seu alumne Roger Cerdà amb la papereta del PP este diumenge 9 de juny», ha subratllat.
El regidor popular ha anunciat que el president de la Generalitat Valenciana i del PPCV, Carlos Mazón, i el president de la Diputació de València i provincial del PP, Vicent Mompó, tindran un dels últims actes de campanya de les eleccions europees dijous que ve dia 6 de juny, a les 20.30 hores, al pati de la Casa de la Cultura, mostrant el seu compromís amb Xàtiva i amb la comarca de la Costanera, «ja que som objectiu prioritari del nou Consell del PP.»
Marcos Sanchis ha assenyalat que «el canvi en la Comunitat Valenciana no pot fer marxa enrere, al contrari, ha de consolidar-se, i fer un pas més endavant. En un any hem avançat en baixada d’impostos i més deduccions fiscals, a ampliar l’educació gratuïta als 0 a 3 anys, a donar major llibertat i capacitat de decisió a pares i mares, i en què s’escolten les nostres reivindicacions i es desembossen obres per a Xàtiva que l’esquerra tenia parades».

«Per això, demanem el suport per al PP en estes eleccions al Parlament Europeu, per a donar veu als valencians també a Europa com ara la tenim en la Diputació de València i en la Generalitat Valenciana, que per fi prendrà les regnes per exemple del col·legi públic Pla de la Mesquita després d’anys de retards amb aturada inclosa i promeses incomplides del Botànic», ha continuat el portaveu popular.
El regidor del PP ha indicat que a més «estem davant una oportunitat perfecta per a enviar un missatge a l’alcalde, Roger Cerdà, que la seua política de contemplació sense fer res i esperant que els problemes es resolguen sols no conduïx a cap lloc que no siga a la degradació de Xàtiva». «Enfront d’això, l’acció d’escolta, de ser al carrer, de visitar associacions, veïns, centres esportius o comerços que realitza el PP de Xàtiva», ha afegit.
Marcos Sanchis ha considerat que «el 9 de juny tenim una oportunitat perfecta envers un sol vot enviar un doble missatge al duo de les mentides Pedro Sánchez-Roger Cerdà, que no estem disposats al fet que ens continuen prenent el pèl, a dir una cosa i l’endemà de les eleccions fer la contrària, i l’única papereta que garantix això i que a més defense els avanços aconseguits des de la Generalitat és la del PP».

No hay comentarios

Dejar respuesta