Canals participa en la I edició del Projecte Cultural Intermunicipal

Canals. -04.06.2024- El dilluns va tindre lloc la roda de premsa, en la Casa de la Cultura ca Don José de Canals, de la I Edició del Projecte Cultural Intermunicipal, que subvenciona la Diputació de València a través del SARC.
Este projecte, que agrupa set municipis de les comarques de la Costera i de la Canal de Navarrés, vol apropar la música als espais històrics, emblemàtics i naturals d’estos municipis.
«L’Alcúdia de Crespins, Canals, la Llosa de Ranes, el Genovés, Enguera, la Font de la Figuera i la Granja de la Costera ens hem unit per a impulsar un projecte cultural intermunicipal que pretén dinamitzar i enfortir l’accés a la cultura musical d’estes poblacions», comentava Loli Sanchis, regidora de Cultura de Canals, durant la roda de premsa.
L’objectiu és programar i fomentar altres tipus de formacions musicals en format més reduït amb un tipus d’interpretacions musicals més diverses i singulars. Així com donar a conéixer eixos espais i llocs que existixen en tots els pobles.
Per este motiu, els concerts, que es duran a terme del 21 de juny fins a l’11 d’octubre, es desenvoluparan en un paratge emblemàtic de cada localitat. Este són: l’Ermita del Crist del Calvari (l’Alcúdia de Crespins), la plaça del Torreó (Canals), l’Ermita de Santa Anna (la Llosa de Ranes), l’Ermita del Sant Crist del Calvari (el Genovés), el Claustre de la Casa de la Cultura (Enguera), els Jardins del Verdoso (la Font de la Figuera), i l’Església de Sant Francesc d’Assís (la Granja de la Costera).
Els grups musicals participants són Besarabia (Animal Republic), Angeli Música (Cançons del món) i Canavia Brass Quintet.

No hay comentarios

Dejar respuesta