Canals treballa en la millora de les infraestructures

La regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Canals, per mitjà de la brigada d’obres i serveis, està duent a terme diferents treballs en la localitat amb la finalitat de millorar les infraestructures.

Entre aquestes millores, es troben l’adequació dels pas de vianants amb una senyalística viària basada en pictogrames per a persones amb trastorns de l’espectre autista (TEA). Aquest tipus de senyalització inclusiva i adaptada tenen com a objectiu orientar i guiar a les persones de la manera més segura possible. En paraules del regidor de Serveis Municipals, Miquel Alventosa, “aquesta senyalística també educa als més menuts en seguretat viària”. A més, també s’està pintant, en diversos punts de la localitat, els pas de vianants i altres senyals en la calçada que estaven deteriorats pel pas del temps.

Per altra banda, els peons contractats amb el Pla Agrari estan treballant en el desbrossament de parcel·les municipals i també en els màrgens dels camins, així com en la poda d’arbres i en parcs i jardins per a millorar els espais dels municipis.
Des del Consistori assenyalen la importància d’aquestes actuacions per a mantenir la localitat en òptimes condicions.

No hay comentarios

Dejar respuesta