L’Alcúdia de Crespins conclou la segona edició de l’Escola d’Estiu de Persones Majors

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins conclou aquesta setmana la segona edició de l’Escola d’Estiu de Persones Majors que s’ha desenvolupat a l’Escola d’Adults del poble al llarg de tot el mes de juliol.

En l’escola, els i les participants han dut a terme tasques de mobilitat, d’oci i d’estimulació cognitiva i han comptat amb un psicòleg, monitors, fisioterapeuta i un auxiliar. Tots junts han treballat amb «l’objectiu de fomentar en les persones majors que han participat un envelliment saludable i actiu, a més d’oferir un temps diari per practicar diferents activitats com lectura, dibuix, cuina, gimnàstica…», com ha explicat la regidora de l’àrea, Maite Juan.
Juan que juntament amb l’alcalde, Roberto Granero, va assistir ahir a la clausura de l’escola va remarcar la bona acollida que ha tingut aquesta escola, així com la valoració tan positiva que ha tingut per part de les i els usuaris i de les seues famílies.

Finalment, va reafirmar el compromís de la seua regidoria en continuar treballant «per oferir i fomentar activitats i tasques que aporten als i les nostres majors: benestar físic, mental i espiritual».

No hay comentarios

Dejar respuesta