Canals rendeix homenatge a l’entrada de la primera Soca amb un acte simbòlic

El pròxim 7 de desembre, a partir de les 23.00 hores, es durà a terme a Canals l’acte simbòlic que rendirà homenatge a la tradicional “Entrà de la Primera Soca”, la qual, dona inici a les festes patronals de Sant Antoni Abat.

Aquest any, i com a conseqüència de la COVID-19, s’ha establert un esdeveniment, protagonistes dels quals seran les cavallerisses que engalanades amb les seues millors vestimentes recorreran els carrers per on passaven transportaven les “soques”.

Les cavallerisses aniran acompanyades per la banda de música i junts realitzaran un itinerari especial, d’anada i tornada, que anirà des de la plaça Major fins a la plaça Pont del Riu. Concretament recorreran els carrers de La Torreta, El Salvador, plaça Major,  Beato Factor,  Gramàtic Gil, La Pau,  Valencia i tornaran a la plaça Major.

El regidor de Cultura, Miquel Alventosa, ha animat a la gent que acudisca «perquè forme part d’aquest esdeveniment  i recorde eixa nit, encara que de manera simbòlica, com l’inici de les festes majors de Canals, però sempre amb respecte, prudència i mascareta».

No hay comentarios

Dejar respuesta