Els xiquets i xiquetes de Xàtiva podran escriure en valencià la carta als Reis Mags o al pare Noel

El departament de Política Lingüística repeteix la campanya destinada a la promoció del valencià i reparteix 3.500 cartes als centres escolars de la ciutat

El departament de Política Lingüística de l’Ajuntament ha tornat a realitzar aquest any una campanya de repartiment de cartes de Nadal per a que els xiquets i xiquetes de Xàtiva puguen expressar els seus desitjos al Pare Noel i als Reis Mags, amb la intenció de promocionar el valencià en aquestes missives.

La campanya està adreçada a l’alumnat d’infantil i primària de la ciutat, pel que s’han repartit un total de 3.500 cartes entre totes les escoles i escoles infantils de Xàtiva. El full inclou dues cartes: una per al pare Noel i altra per als Reis Mags, amb imatges i noms en valencià dels possibles regals a demanar per tal de que els menuts puguen escriure’ls en la mateixa. Aquestes cartes es poden enviar per separat, de manera que cadascuna vaja a la destinació correcta.

«Aquesta és una iniciativa que pretén estimular l’ús del valencià per a tota la família en unes dates tan assenyalades. Repetim aquesta campanya que va tindre èxit el passat any i que esperem poder repetir els propers nadals ja que permet la promoció social de la nostra llengua», ha indicat la regidora de Política Lingüística Mariola Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta