L’Ajuntament de Fontanars dels Alforins aprova un pressupost de quasi 1 milió d’euros per a 2022

  • En total, 996.872,05 €, un 5’78% menys que el pressupost de 2021.
  • Va comptar amb el vot favorable dels cinc membres de la corporació municipal.

L’Ajuntament de Fontanars dels Alforins va aprovar, al darrer plenari del dia 24 de novembre, el pressupost per a l’any 2022. En total, 996.872,05 €, un 5’78% menys respecte al de 2021, amb el qual es mantindrà la inversió consolidada ens els darrers anys en serveis socials, educació, cultura i serveis bàsics fonamentals del poble.

Menys impostos

Amb la intenció de recolzar i fomentar l’activitat econòmica local i de les famílies, l’Ajuntament abaixarà la quantitat cobrada d’IBI urbà i rústic, a més de l’impost d’obres i construccions, amb les diferents bonificacions dels mateixos.

Aquesta baixada d’impostos suposa una reducció d’ingressos per al consistori, del 14’43% respecte a impostos directes i del 2’99% en taxes i preus públics, com a dades més destacables.

L’aprovació del pressupost per a 2022 va ser possible gràcies al vot favorable dels cinc membres de la corporació municipal (tres membres del grup Compromís i dos del partit de l’oposició, Partit Popular).

“Aquests pressupostos són el reflex del bon estat financer i econòmic de l’Ajuntament, resultat d’una gestió seriosa i compromesa amb les necessitats de les veïnes i veïns de Fontanars dels Alforins”, afirma l’alcalde, Julio Biosca. I segueix: “a més, suposen un recolzament important per al sector productiu en aquests temps d’incertesa a causa de la COVID”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =