Canals reforça la seua Escola d’Estiu

L´escola d´estiu, tan tradicional a Canals, en aquesta nova convocatòria es reforça de manera important. Així , s´ofertaràn activitats durant dos mesos ( juliol i agost), distribuïts en 4 quinzenes.

Segons paraules del regidor responsable, “ serà una escola d’estiu a la carta, cada xiquet podrà escollir la quinzena o quinzenes que més li interessen o s’adapten a les vacances dels seus pares, veritablement amb esta nova oferta d’escola d’estiu aconseguim que hi haja una autèntica conciliació familiar i laboral entre pares i fills”.

Altres novetats que aporta l’escola d´estiu d’este 2016, és el canvi d´ubicació, ara es trasllada a l’edifici municipal Centre Jove , una instal.lació que segons relatava el regidor Ricardo Requena “ està pensada i adaptada justament per a albergar activitats d’aquest tipus, a més esta completament equipada i la seua situació és immillorable ja que està al recinte del poliesportiu i ens va a permetre amb més seguretat traslladar als xiquets que compartisquen l’escoleta d’estiu amb els cursos de natació.”

El període d´inscripció està obert  a la Casa de Cultura Ca don José, pel matí de 9:30h a 13:3h0 i per la vesprada de 17:00h a 20:00 h. Unes inscripcions que conclouran el proper 29 de juny.

No hay comentarios

Dejar respuesta