Xerrades polítiques al Barri Nord-Oest de Xàtiva

L’Associació de veïns del Barri Nord-Oest de Xàtiva ha programat una ronda d’intervencions on els diferents partits polítics tindran l’oportunitat d’exposar els projectes dels programes dels seus partits a nivell nacional. A més, els assistens podran realitzar preguntes als ponents.

Totes les xerrades començaran a les 20:00h i es celebraran al local de l’associació.

Hui dimarts serà el torn de Compromís amb la participació dels tres regidors del grup municipal: Cristina Suñer, Joanjo García i Pilar Gimeno. Divendres intervindrà el PP. Compareixerà Óscar Gamazo, candidat al Congrés per València així com regidors del grup popular al Consistori xativí. Dissabte serà el torn d’EU amb les intervencions de Miquel Lorente i l’exdiputat de les Corts Valencianes, Ignacio Blanco.

Ciutadans participarà en aquest cicle el dimecres 22. Intervindrà el regidor en l’Ajuntament de Xàtiva Juan Giner, el coordinador de Ciutadans Nacho Lledó i el secretari d’acció política, Rubén Ródenas.

Tancarà els debats el PSPV el dijous 23 de juny amb la participació de M José Salvador, Consellera de Vivenda; Ana Botella, nº 1 de la llista per València al Congrès; Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva; i Xavier Simón, secretari general comarcal del PSPV.

No hay comentarios

Dejar respuesta