22 anys de ràdio a Canals

Canals Ràdio, emissora municipal, celebra des del 13 fins el 17 de juny una programació especial per celebrar els seues 22 anys de vida.

Aquest mitjà de comunicació és, a hores d´ara, tot un referent a la localitat de Canals amb una programació consolidada i amb una audiència molt fidel. Més d´una vintena de col.laboradors fan possible que cada dia la ràdio del municipi de Canals oferisca una programació pròxima i variada als seus oients. La informació , la cultura , l´entreteniment i la utilització del valencià com a llengua prioritària són els eixos fonamentals de Canals Ràdio.

Fòu un dos de Maig de 1994 quan Canals Ràdio va començar les seues emissions regulars, unes emissions que continuen a hores d´ara des dels nous estudis a la casa de cultura de Ca don José. Amb motiu dels 22 anys de ràdio a Canals , durant la setmana del 13 al 17 de juny i amb la col.laboracio de diferents comerciants i associacions comercial del municipi , s´està oferint als oients la possibilitat d´aconseguir diferents regals com a premi a la seua fidelitat cap a Canals Ràdio.

El regidor delegat d´esta àrea Ricardo Requena, “ felicitava als col.laboradors i treballadors de Canals Ràdio amb motiu del 22 aniversari i ho feia també en nom de la resta de membres de l´equip de govern”. Requena defensava “ la gran llavor que cada dia du a terme la ràdio municipal , sent un referent informatiu al poble i un mirall de l´actualitat que conta amb la fidelitats d´un gran nombre de ciutadans del poble”.

No hay comentarios

Dejar respuesta