Canals rebrà 12.000€ del SEPE Agrari per a noves contractacions

L’Ajuntament de Canals és un dels beneficiaris dels romanents del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que atorga aquesta subvenció per a pal·liar l’atur agrícola en la localitat.
Els 12.007€ que rebran es destinaran a la creació de quatre nous llocs de treball, per a dos mesos, per tal de continuar amb la llavor que va estar realitzant el SEPE Agrícola durant els passats mesos d’estiu. Aquestes tasques se centraven en garantir l’òptima conservació dels recursos naturals en la vegetació i el paisatge, alhora que es millorava i aprofitava les possibilitats eco turístiques.

Les gestions per a la contractació dels quatre treballadors es fan per part del Servef i es preveu que la feina, de dos mesos de durada, comence a principis del mes de desembre.
Per a Ricardo Requena, regidor de l’àrea de Promoció Socioeconòmica i alcalde de Canals, “és una nova oportunitat que permetrà que més gent aturada puga treballar a la vegada que ens beneficiem de la millora de l’entorn rural municipal”. Requena ha afegit que “entre aquest romanent i la subvenció rebuda en l’estiu, un total de 67.806,88€ de finançament supramunicipal (SEPE) més l’aportació municipal que ha estat d’uns 1.692,11€ hem pogut donar feina a 27 persones, aspecte bàsic en la línia política de la corporació actual”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 15 =