La Diputació destina 200.000 euros en ajudes per a potenciar l’associacionisme comercial als municipis

La Diputació de València i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball han subscrit un nou acord de col3laboració pel qual la Corporació provincial destinarà 200.000 euros en ajudes per a la dinamització econòmica i la potenciació de l’associacionisme comercial als municipis i ciutats. Aquest acord ha estat presentat per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i el conseller Rafa Climent.
Amigó ha subratllat que «els destinataris últims dels recursos són els pobles i ciutats de les comarques de València i, per tant, la ciutadania».

Aquestes ajudes econòmiques que dispensa la Diputació de València es vehicularan a través de les distintes federacions de comerç amb representació a la província de València, d’acord amb el seu nombre d’associacions i d’associats. En aquest sentit, la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana (COVACO) percebrà 68.640 euros; la Unió Gremial es veurà beneficiada amb 90.800 euros; i la Confederació d’Empresaris del Comerç Valencià (CECOVAL) amb 40.560 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 2 =