Canals prepara el seu cementari per a l’1 de Novembre

L’Ajuntament de Canals ja ha preparat tot el necessari per a prestar els millors serveis a tots els veïns i veïnes que visiten el cementeri els propers 31 d’octubre i 1 de novembre.

Per començar, tal com s’ha fet als darrers anys, la regidoria de Serveis Municipals, amb Seguretat Ciutadana i la Policia Local, posaran en marxa un minibús itinerant, públic i gratuït. Les parades seran a l’avinguda de Qüernes (Centre de Salut), al carrer Arcadi Soriano (Ermita), a l’avinguda Jaume I (Mercat Municipal), a l’avinguda Blasco Ibáñez (Escola Calixte III), al carrer de La Torreta i a l’avinguda de les Moles (Cementeri). Aquest passarà per les parades aproximadament cada 30 minuts i l’horari de funcionament serà de 15:00 a 18:00 el dimarts 31 i de 10:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00 el dimecres 1.

D’ altra banda, el cementeri ha sigut condicionat per a aquests dies tan importants amb diverses intervencions. Per a decorar-lo, els integrants del programa T’Avalem han col·locat crisantems rojos a la primera entrada de l’espai, amb una hedra de colors verds i crema.

Pel que fa a l’interior del cementeri, s’han ubicat gabions als carrers amb substrat i arena llavada de riu per a donar-li permeabilitat. A la part superior també s’han afegit crisantems amb els colors de la tardor, vi i ocre. Aquests es trobaran permanentment al cementeri, però es canviaran en concordança amb les estacions. A més, també s’han instal·lat al fons tres jardineres i testos redons.

Així mateix, la Brigada d’Obres i Serveis ha rejuntat amb morter de ciment l’empedrat, per a assegurar el sòl i que no supose cap perill als visitants del cementeri.

A les pedanies també s’han dut a terme diversos treballs de condicionament: a Aiacor s’ha realitzat una neteja als voltants del cementeri, i a Torre dels Frares s’ha pintat i s’ha embellit el lloc amb crisantems.

“Des de la regidoria de Serveis Municipals treballem per a facilitar el dia a dia de les persones. Som conscients de que per a molts veïns i veïnes pot resultar complicat desplaçar-se fins al cementeri si no conten amb vehicle propi, per això continuem posant el minibús a disposició de qui ho necessite, de manera pública i gratuïta”, declara la responsable de l’àrea Mai Castells.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 20 =