Més de 6.000 persones participen a les curses del Circuit de Carreres Populars en l’edició de 2017

Després de 23 curses, el Circuit de Carreres Populars la Costera – la Canal – Vall d’Aiora – Cofrentes va tancar la seua edició d’enguany, passat dissabte dia 21 a la Llosa de Ranes, amb una participació global de 6.075 participants.

Per proves, la XIII Mitja Marató de Xàtiva ha sigut la prova més nombrosa amb un total de 925 corredors, seguida de la IX Volta a l’Albufera d’Anna amb 515 i la XV Volta a Peu a Barxeta ‘Viernes Nocturna’ amb 510. Destaquen també amb prop de 400 corredors la XXXIX Volta a Peu a Canals i la ‘Subida al terrero de Chella’.

Ara, el proper 1 de desembre tindrà lloc la tradicional gala de cloenda a l’auditori de Rotglà que servirà per ficar el punt i final a aquesta edició. D’aquesta manera es celebrarà un acte de reconeixement als participants al circuit amb el lliurament de borses per als corredors, xecs regal per als xiquets i els adults i detalls per als Ajuntaments i els guanyadors.

Les particularitats d’aquest acte van ser consensuades en una reunió celebrada la passada setmana encapçalada pel president del circuit i alcalde de la Granja de la Costera, Carlos Garrido, que va comptar amb l’assistència de diferents alcaldes i regidors d’Esports dels pobles participants al circuit.

Aquest encontre va servir també per tal d’oferir informació completa referent a les dades de participació, ingressos i despeses que genera el circuit i realitzar ajustos al calendari de proves del proper any. A més, es va ficar damunt de la taula la intenció de reunir-se en els propers dies amb representants dels clubs d’atletisme i guanyadors d’altres edicions per tal d’escoltar les seues propostes amb la finalitat de tindre-les en compte per tal de continuar millorant any rere any, així com realitzar enquestes online per tal de recollir les impressions dels participants.

Finalment, els assistents a la reunió van coincidir en la necessitat de continuar treballant per tal d’aconseguir una imatge unificada del circuit.

El president Carlos Garrido ha valorat de manera molt “positiva” el desenvolupament del circuit d’enguany no obstant ha assegurat que “anem a seguir treballant per tal d’escoltar les propostes dels clubs i dels participants per tal de poder introduir millores en el circuit. Estem oberts a qualsevol aportació”, ha apuntat en aquest sentit.

D’altra banda, Garrido ha aprofitat per convidar a tots els participants del circuit així com als aficionats a l’atletisme a assistir el proper 1 de desembre a la gala final, “un acte necessari per tal de reconèixer l’esforç de corredors i ajuntaments que any rere any continuen apostant per aquest circuit”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − 4 =