El cementeri de Xàtiva no tancarà a migdia des de hui fins el dia de Tots Sants

Amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Xàtiva ha informat dels horaris especials del cementeri municipal. Hui dilluns 30 d’octubre, demà dimarts 31 d’octubre i dimecres 1 de novembre, el cementeri obrirà des de les 8 hores del matí fins les 18 hores, ininterrompudament.

Pel que fa al servei de bus urbà fins al cementeri, demà dimarts, l’autobús realitzarà 8 viatges en horari de 8 a 14 hores, mentre que dimecres 1 de novembre, l’autobús estarà fent viatges al cementeri des de les 8 a les 18 hores ininterrompudament.


El cementerio no cerrará a mediodía desde hoy hasta el día de Todos los Santos

Cementeri XàtivaCon motivo de la celebración de la festividad de Todos los Santos, el Ayuntamiento de Xàtiva informa de los horarios especiales del cementerio municipal. Hoy lunes 30 de octubre, mañana martes 31 de octubre y miércoles 1 de noviembre, el cementerio abrirá desde las 8 horas de la mañana hasta las 18 horas, ininterrumpidamente.

En cuanto al servicio de bus urbano hasta el cementerio, el martes 31 de octubre, el autobús realizará 8 viajes en horario de 8 a 14 horas, mientras que el miércoles 1 de noviembre, el autobús estará haciendo viajes al cementerio desde las 8 a las 18 horas ininterrumpidamente.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × dos =