Canals prepara les activitats extraescolars per al segon trimestre

Aquesta nova bateria d’activitats aborda un ampli ventall d’àmbits que permetran als estudiants de Canals conèixer noves realitats mentre gaudeixen de l’experiència.

En primer lloc, el medi ambient continuarà sent uns dels protagonistes en les activitats programades, ja que els alumnes realitzaran una eixida per a plantar arbres durant la primera setmana de febrer.

L’esport i la cultura també estaran presents al segon trimestre. D’una banda, es realitzarà una visita al Club de Pilota Valenciana, amb l’objectiu de fomentar aquest esport tradicional. D’altra banda, la setmana cultural de l’EPA, el cinema en valencià, els teatres dirigits a tots els cursos i les danses populars complementen la proposta cultural.

Finalment, la conscienciació sobre diferents temes socials continua sent de vital importància per a l’evolució personal dels alumnes. És per això que es té programada una visita al Centre de Respir de l’AFA (Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i Altres Demències) i s’impartirà una xerrada/taller amb motiu del Dia Internacional de la Dona el 8 de març.

En aquest segon trimestre, declara Ricardo Requena, alcalde i regidor d’Educació, «continuem reforçant aquesta iniciativa de l’Ajuntament amb la qual, a través d’una estreta col·laboració amb les escoles i els instituts del poble, motivem el desenvolupament dels alumnes amb activitats diferents». A més a més, Requena posa en valor «la coordinació entre totes les regidories implicades per a poder oferir a través de la d’Educació esta bateria d’activitats més que interessant per a la comunitat educativa local».

No hay comentarios

Dejar respuesta