El III Cicle de Música, Literatura i Patrimoni comença el 4 de febrer

L’Associació de Joventuts Musicals de la Costera, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Víctor Torres, director del Teatre de la Lluna, organitzen novament el III Cicle de Música, Literatura i Patrimoni que a partir d’aquesta edició canvia el seu nom per a passar a denominar-se «PIANÍSSIM«. El programa d’actuacions, abans conegut com a cicle Amadeus, reunirà un total de quatre concerts oferits en diversos monuments de Xàtiva, començant el proper diumenge 4 de febrer i estenent-se fins el 20 de maig. Els concerts correran a càrrec de joves intèrprets, provinents de distints conservatoris d’altres ciutats com València, Castelló, Múrcia o Madrid.

Els concerts del Pianissim, com el seu nom indica, tenen al piano com a protagonista. El primer se celebrarà diumenge 4 de febrer, a les 12h, al Museu de Belles Arts de la Casa de l’Ensenyança. El cicle seguirà els dies 4 de març (Llar del Jubilat de la plaça Roca, antiga casa pairal d’Honorat Joan), 22 d’abril (Casa de la Joventut) i 20 de maig (Convent de Sant Agustí, conservatori Lluís Milán). Totes les actuacions començaran a les 12h.

Segons el regidor de Cultura, Jordi Estellés, «aquest projecte dóna continuïtat a les darreres edicions on es presenta un destacat repertori musical, on joves experts desperten la sensibilitat a visitants i turistes de la nostra ciutat». El regidor explica que «un dels objectius principals, que s’ha consolidat amb el temps, és obrir els espais arquitectònics de Xàtiva per tal que servisquen de marc a actuacions musicals. D’aquesta manera, ajudem a difondre i donar a conèixer el ric patrimoni arquitectònic de la ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta