Canals posa a disposició de la població el servei especial de microbús per a Tots Sants

La Regidoria de Cementeri de l’Ajuntament de Canals ha estat treballant durant les darreres setmanes per deixar ben condicionat el cementeri municipal que, com bé sent habitual en aquestes dates, romandrà obert amb un horari especial durant els dies 30, 31 d’octubre i 1 de novembre. A més a més, es reprendrà el servei gratuït de microbús en les parades senyalitzades.

L’horari del microbús serà de 10.00 hores del matí fins a les 13.00 hores de la vesprada, i de 15.00 hores fins a les 18.00 hores de la vesprada, de manera ininterrompuda.

Pel que fa a les parades del microbús, aquestes estaran ubicades a l’avinguda de Qüernes (Centre de Salut), al carrer Arcadi Soriano (Ermita), a l’Avinguda Jaume I (Mercat Municipal), a l’avinguda Blasco Ibáñez (Escola Calixte III), al carrer de La Torreta i a l’avinguda de les Moles (Cementeri). La freqüència de les mateixes serà de mitja hora aproximadament.

Amb aquesta iniciativa, el consistori pretén facilitar el desplaçament dels i les veïnes de Canals en aquestes dates tan assenyalades.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 5 =