El Centre Jove de Canals convoca el I Concurs de Selfies Nadalencs

La regidoria de Joventut prepara un nou concurs de selfies a través del Centre Jove, en aquest cas amb les festes de Nadal com a protagonistes.

Per a participar cal tenir entre 12 i 30 anys i comptar amb un perfil en Instagram, ja que aquesta serà la xarxa social a través de la qual es durà a terme el concurs. A la selfie hauran d’aparèixer dues persones en un ambient clarament nadalenc, on apareguen motius o tradicions típiques d’aquesta època.

Perquè la fotografia forme part del concurs, caldrà enviar-la abans del 10 de gener per correu electrònic a centrejove@canals.es amb el nom, cognoms, DNI i el nom del perfil personal d’Instragram per a poder ser etiquetat. El mateix Centre Jove publicarà la imatge a través del seu compte d’Instagram (@centrejovecanals), que serà des d’on es podrà fer “like” a la fotografia.

Les 10 selfies que compten amb més “likes” quedaran classificades com a finalistes, podent optar al premi d’un smartphone Samsung J7 2017. La guanyadora serà escollida per un jurat format per tres dinamitzadors del Centre Jove, un membre de l’AFCA i un representant de l’Ajuntament de Canals. L’atorgament del premi es realitzarà el dia 13 de gener a les 18:00 en el Centre Jove.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 8 =