Canals obri el període d’inscripcions per al Concurs de Grafittis

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha convocat una nova edició del Concurs de Graffitis per al dissabte 15 d’octubre que tindrà lloc als voltants del Centre Jove i a les parets laterals del poliesportiu municipal de la població. Les inscripcions ja estan obertes fins al 30 de setembre i podran participar totes les persones majors de 18 anys interessades, bé siga de manera individual o per grups.

Entre la documentació a adjuntar, a més del curriculum vitae i una declaració jurada, certificant que l’obra és original i inèdita, s’ha d’omplir una fitxa d’inscripció a descarregar en la pàgina web oficial www.canals.es que es presentarà juntament amb un CD/DVD, arxiu adjunt o e-mail, que inclourà un dossier amb imatges en format JPG o PDF del treball a realitzar, a més de la tècnica i les dimensions. Tota aquesta informació serà remesa personalment, per correu electrònic o per correu certificat a l’Ajuntament de Canals o per e-mail a juventud@canals.es

Valorant els dossiers presentats i els projectes a realitzar, el jurat farà una selecció d’artistes i se’ls adjudicarà un espai per a la realització d’un mural d’aproximadament de 2,90 d’ample i 3 d’alt com a màxim. El tema estarà directament relacionat amb accions saludables dels joves. Els 11 artistes o grups tindran dret, a més, a una indemnització pel seu treball de 150 euros bruts i l’organització assumeix la manutenció al llarg de tot el dia.

No hay comentarios

Dejar respuesta