La JLF obri el Mig Any Faller a tots els xiquets de Xàtiva

Després de la presentació oficial de les Falleres Majors de Xàtiva 2017, la passada setmana, aquest cap de setmana la Junta Local Fallera celebrarà el Mig Any Faller Infantil, amb la intenció de fer participés a tots els xiquets de la ciutat. Com a novetat enguany el mig any se celebrarà durant tota la jornada del dissabte.

Per aquest motiu, l’acte es trasllada a l’Albereda Jaume I, en compte de celebrar-ho a l’estació d’autobusos de Xàtiva, on hi haurà activitats durant tota la jornada del dissabte. Així, a partir de les 11.00 h hi haurà jocs tradicionals per a tots els xiquets que vulguen participar.

Ja a la vesprada arrancarà el «típic» Mig Any Infantil amb activitats a càrrec de les comissions falleres de la ciutat. Com sempre, tampoc faltaran els unflables.


En Castellá:

Después de la presentación oficial de las Falleras Mayores de Xàtiva 2017, la semana pasada, este fin de semana la Junta Local Fallera celebrará el Mig Any Faller Infantil, con la intención de hacer partícipes a todos los niños de la ciudad.

Por este motivo, el acto se traslada a la Alameda Jaume I de Xàtiva, donde habrá actividades durante toda la jornada del sábado. Así, a partir de las 11.00 h habrá juegos tradicionales para todos los niños que quieran participar.

Ya por la tarde arrancará el «típico»Mig Any Infantil con actividades a cargo de las comisiones falleras de la ciudad. Cómo siempre, tampoco faltarán los hinchables.

No hay comentarios

Dejar respuesta