Canals obri les inscripcions per al curs d’auxiliar de comerç

Els interessats en el curs ‘Activitats Auxiliars de Comerç, Shopper Marketing i Retail’ que es realitzarà a Canals, coordinat entre la regidoria de Joventut i la Cambra de Comerç de València, ja poden inscriure’s a través de l’Agència de Desenvolupament Local fins al divendres.

Aquest curs, totalment gratuït, es dirigeix a joves menors de 30 anys, que no treballen ni estudien actualment i que apareixen registrats en Garantia Juvenil. La durada del curs serà de 125 hores, que es realitzaran, previsiblement, des del 17 d’octubre fins al 21 de novembre del 2017 en horari de 9:00 a 14:00.

Els participants aprendran a realitzar professionalment les activitats pròpies d’un auxiliar de comerç, com és l’atenció al client, la preparació de comandes, activitats de caixa, reposició i condicionament del punt de venda entre altres. També obtindran coneixements sobre habilitats socials i ferramentes social media per a la recerca del treball.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, recorda «que la petició del curs fou consensuada amb el col·lectiu d’empresaris i comerciants de Canals, que van vore una bona ocasió de formar en comerç a joves aturats del poble. A més a més, les ajudes econòmiques posteriors existents per a la contractació dels joves formats fan més que atractiva la seua contractació».

No hay comentarios

Dejar respuesta