Canals ha posat punt final a l’exitosa proposta cultural d’El Pati

La programació d’El Pati: Canals Cultural va concloure ahir diumenge després de 5 caps de setmana d’espectacles per a tots els públics al pati del CEIP José Mollá. La proposta ha sigut un èxit, amb una afluència de públic de 100 persones. L’activitat cultural seguirà a l’agost a Canals amb el cinema d’estiu.

Aquesta aposta de la Regidoria de Cultura ha tingut com a principal eix la música, amb un fort protagonisme de les dues bandes de música del poble: l’Associació Musical Canalense i la Unió Musical Santa Cecília. Un dels objectius ha estat revifar la indústria de l’espectacle, una de les més afectades per la pandèmia.

A més, s’hi va reprendre el Festival So XXI, amb l’espectacle Beatesscence-20 i l’estrena nacional de l’experiència sonora i visual de la pel·lícula silent El Gabinet del Dr. Caligari ambientada amb percussió i música electrònica. Al pati del José Mollá també s’hi van reprogramar dues de les tradicionals Nits al Túnel: les propostes Arrels de Nacre i Entrecordes. Finalment, els més menuts van poder gaudir del circ infantil Royal Circ.

En paraules del Regidor de Cultura, Miquel Alventosa, “ha sigut una iniciativa valenta, la qual ha necessitat un gran esforç de totes les parts. Agraïm a les empreses culturals i a les associacions del poble que han treballat amb nosaltres al llarg d’aquestes setmanes per fer-ho possible, i al poble de Canals per l’acollida que ha tingut El Pati”.

Ara, la cultura a Canals es trasllada del pati del CEIP José Mollá al del CEIP Calixt III, on la setmana passada va començar la temporada de cinema d’estiu. Amb la col·laboració del Club de Lectura de Canals s’ha preparat una programació de 4 pel·lícules dins el cicle “Amor/Humor” que es podran veure tots els dijous d’agost a les 22.00 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × uno =