Canals ficarà en marxa el Consell Esportiu Municipal

El regidor de l´àrea, José Ramón Garrido, amb el suport de l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Canals, ha insistit en “ la prioritat de tornar a recuperar aquest órgan consultiu, on de manera majoritària estaran representats els clubs esportius de Canals”.

Una de les primeres propostes que el regidor portarà a aquest Consell serà la reactivació de la gal.la de l´esport. Una gal.la en la que l´Ajuntament de Canals reconeix els mèrits de clubs i esportistes canalins.

A més, des de la delegació d’Esports, segons relatava el propi Garrido, “ es vol recuperar també les beques esportives, on l´Ajuntament de Canals donarà una sèrie d´ajudes, econòmiques o en material esportiu, a aquell esportista que avale els adients mèrits per aconseguir-les”.

A més es hi ha previstes diverses actuacions de millora en matèria esportiva. Així a partir de l´1 de juliol el pavelló d´esports Ricardo Tormo tancarà les seues portes per dur a cap l’ampliació dels seus vestidors. També hi hauran actuacions a la sala multiusos i al poliesportiu municipal.

Finalment, Garrido, anunciava que aquest diumenge s’obriran les piscines del poliesportiu municipal.


En Castellá:

El concejal del área, José Ramón Garrido, con el apoyo del actual equipo de gobierno del Ayuntamiento de Canals, ha insistido en “ la prioridad de volver a recuperar este órgano consultivo, donde de manera mayoritaria estarán representados los clubes deportivos de Canals”.

Una de las primeras propuestas que el regidor traerá a este Consejo será la reactivación de la gala de l´deporte. Una gala en la que el Ayuntamiento de Canals reconoce los méritos de clubes y deportistas canalins.

Además, desde la delegación de Deportes, según relataba el propio Garrido, “ se quiere recuperar también las becas deportivas, donde l´Ayuntamiento de Canals dará una serie de ayudes, económicas o en material deportivo, a aquel deportista que avalo los adecuados méritos para conseguirlas”.

Además se hay previstas varias actuaciones de mejora en materia deportiva. Así a partir del 1 de julio el pabellón de deportes Ricardo Tormo cerrará sus puertas para llevar a ninguno la ampliación de sus vestuarios. También habrán actuaciones en la sala multiusos y al polideportivo municipal.

No hay comentarios

Dejar respuesta