Canals es fa present a la Fira Internacional del Turisme

El passat dissabte 26 de gener, dos autobusos van eixir des de Canals a Madrid, amb més de 100 canalins i canalines que van representar a tot el poble en FITUR.

Festeres i Festers del 2019, membres del Consell de la Festa, músics de les dues bandes de música locals, l’Associació Musical Canalense i la Unió Musical Santa Cecília, membres de la corporació municipal i altres acompanyants que vestien blussó i mocador van portar un poc de les nostres festes patronals per a que gent de tot arreu ens conega.

Canals-Fira-Internacional-del-TurismeCanals tenia el seu lloc al recinte número 7 d’IFEMA que es corresponia amb el pavelló de les comunitats autònomes. En aquest lloc, els representants locals van fer dues desfilades amb les Festeres, Festers i músics, una pel matí i l’altra per la vesprada. A banda de repartir fullets informatius i oferir les pastes típiques de Canals, hi havia un set on es van projectar els vídeos que es van presentar amb motiu del reconeixement de les Festes en honor a Sant Antoni Abat com a Festes d’Interés Turístic Nacional.

Els presents en FITUR van poder gaudir de la presentació i cata d’un dels plats típics de la nostra festa, la cassola. Els propietaris del forn dels Sants de la Pedra van ser els encarregats de cuinar i explicar pas a pas com s’elabora aquest plat.

Celia Ibáñez, regidora de Fira i Festes i Turisme, ha afirmat que «la preparació i participació s’ha portat endavant amb molta emoció i amb molta responsabilitat perquè sabem que no és fàcil tindre un espai a FITUR, una fira tan important com aquesta».

Ricardo Requena, alcalde de Canals, ha assegurat que «esperem que tot l’esforç i promoció que hem fet durant tota la setmana a FITUR, des del dia de la inauguració, després amb les autoritats autonòmiques i per últim amb tota la representació de canalines i canalins que vam estar el dissabte, tinga retorn cap a Canals». Ha afegit que «estem molt satisfets amb tot el treball realitzat perquè totes aquestes accions han ajudat a posar el nom de Canals en el mapa turístic autonòmic i nacional».

No hay comentarios

Dejar respuesta