Canals es converteix en la única població de València amb més de 10.000 habitants sense deute bancari

L’informe anual del Ministeri d’Hisenda que radiografia la càrrega financera dels ajuntaments situa a Canals, junt a Carlet, com a única localitat de la Comunitat, amb més de 10.000 habitants censats, amb zero deutes al capítol de despeses financeres.

Una bona notícia que deixa patent el treball fet per l’àrea d’economia de l’Ajuntament de Canals i que com assenyala el regidor responsable, Antoni Orea,»repercutirà en la millora dels serveis i de la qualitat de vida dels ciutadans de Canals».Tant és així, ha apuntat, que des de l’equip de govern «s’està treballant en la possibilitat d’una baixada dels impostos de cara als propers exercicis».

Segons ha recordat Orea, l’Ajuntament «no té cap deute bancari des del 2015. L’únic que hi ha és un deute administratiu pel que fa a la participació d’impostos estatals de 16.000 euros». Una quantitat mínima per a una població com Canals que estarà solucionat al mes d’octubre, segons ha avançat l’edil.
Altra mostra de la bona solvència econòmica d’aquest ajuntament, segons apunta Orea, és que, ara per ara, s’està pagant als proveïdors 15 dies abans del que marca la Llei.

No hay comentarios

Dejar respuesta