El Conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat Valenciana, Vicent Soler, i el President de la Diputació de València i Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, coincidien en destacar “la necessitat del lideratge integrador de Ximo Puig per mantenir en marxa l’esquerra valenciana”, ahir en Vallada, en un acte de la campanya de les primàries per a l’elecció de la Secretaria General dels Socialistes valencianes.

Allí, davant diversos alcaldes i militants de la comarca de La Costera, Jorge Rodríguez incidia en què “les coses no es canvien quan funcionen, i de la ma de Puig estem vivint una transformació en positiu a la Comunitat Valenciana”. Rodríguez posava de relleu que “veig que hi ha motius per recolzar a Ximo Puig des de totes les perspectives: com a alcalde, és la primera vegada que tenim un president municipalista; Com a militant, la seua capacitat d’integració ens ha servit per liderar el govern valencià i per comptar amb totes les sensibilitats dins del partit; i com a ciutadà, pense que els socialistes no estem posant en valor el camí que hem fet, i que per a seguir eixe camí no podem debilitar a Ximo Puig”.

esquerraenmarxavallada1Jorge Rodríguez destacava també “l’aposta de Ximo Puig perquè el canvi que s’ha produït a les institucions es produisca ara nivell orgànic, amb accions com la creació d’una secretaria de la militància que fins i tot contemplarà la possibilitat de referèndums, una oficina del portavocia per millorar la coordinació entre militància i òrgans executius del partit, o la secretaria de l’alternativa, específica per als municipis on els socialistes estem a l’oposició”.

Pel que fa a Vicent Soler, a la seua intervenció posava en valor que “la sabiduria política i l’empatía de Ximo Puig li ha permès fer-se càrrec del canvi que ha viscut l’esquerra, i fer viable allò que era molt difícil, com era accedir a la Presidència de la Generalitat en unes circumstàncies molt complexes. No tots tenen eixes virtuts, i amb el seu lideratge hem aconseguit estar al front de la Generalitat, la Diputació i molts ajuntaments, i estem remuntant a les enquestes”, destacava.

Soler apuntava que “com a PSPV ens juguem molt en aquest procés de primàries, ja que s’ha de cuidar el respecte a la diferència dins del partit, perquè dins d’ella podrem reclamar el respecte a les diferències de la Comunitat Valenciana al conjunt d’Espanya. No hem de deteriorar el nostre capital polític, el debat sobre la Secretaria General trascendeix allò orgànic, i l’evolució de partit d’oposició a partit de Govern que ha encapçalat Ximo Puig ha de continuar”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta