Canals acorda la creació d’un protocol d’atenció i d’informació a les dones

En l’última sessió de Ple del 27 de setembre, la totalitat dels Grups Municipals de l’Ajuntament de Canals, tant de l’equip de govern com de l’oposició, van aprovar per unanimitat la creació d’un punt de sensibilització, atenció, informació i ajuda per qualsevol víctima d’agressió sexista.

L’objectiu d’aquest protocol d’atenció i d’informació a les dones pretén conscienciar, previndre i gaudir de la festa baix el respecte cap a els dones, lliures d’assetjament i humiliació masclista.

D’aquesta manera, s’ha acordat la posada en funcionament d’una campanya formativa contra la violència masclista i les agressions sexistes planificada i coordinada des de l’Ajuntament i amb la col·laboració d’associacions d’àmbit feminista que arriben a totes les franges d’edat i de manera continuada durant tot l’any.

Ricardo Requena, alcalde de Canals, després d’aquest acord, ha assegurat estar «agraït a tots els grups polítics municipals per haver treballat conjuntament per a convertir aquesta necessitat social actual tan preocupant en un punt comú de treball i de sol·lucions». En relació al punt d’empoderament de la dóna que ha estat visible en la Fira de Setembre 2018, ha ressaltat que aquesta «ha sigut la primera acció que marca les línies de treball a seguir i ara, amb el nou acord de tots els grups municipals, podem aconseguir arribar a molta més gent i, per tant, podrem portar endavant moltes més iniciatives».

No hay comentarios

Dejar respuesta