Dia 1 d’Octubre Manifestació de Pensionistes a València

La “Coordinadora en Defensa de les Pensions Públiques Xàtiva – La Costera” llança una crida a tota la comarca per a que acudim el dia 1 d’Octubre a València. Ens reunirem a les 18’30 a la porta de l’Ajuntament de València, d’on partirem en manifestació cap a la Delegació de Govern.

A més dels vehicles particulars per als que així ho preferisquen, la resta podem trobar-nos a l’estació de Xàtiva per a eixir en el tren de les 17 hores.

Hem de mantenir la nostra constància i resistència per a aconseguir una reforma integral del Sistema Públic de Pensions. Les nostres mobilitzacions han fet possible, que alguns dels polítics integrants del Pacte de Toledo ens escolten. Tanmateix, tan sols han modificant un dels punts de les nostres reivindicacions: equiparar la valorització de les pensions segons l’IPC, però amb una formulació que no garantís el futur. Hem de mantenir la nostra presència en els carrers.


En Castellà:

MANIFESTACIÓN DE PENSIONISTAS EN VALENCIA
La «Coordinadora en Defensa de las Pensiones Públicas Xàtiva – La Costera» lanza un llamamiento a toda la comarca para que acudamos el día 1 de Octubre a Valencia. Nos reuniremos a las 18’30 en la puerta del Ayuntamiento de Valencia, de donde partiremos en manifestación hacia la Delegación de Gobierno.

Además de los vehículos particulares para los que así lo prefieran, el resto podemos encontrarnos en la estación de Xàtiva para salir en el tren de las 17 horas.

Debemos mantener nuestra constancia y resistencia para lograr una reforma integral del Sistema Público de Pensiones. Nuestras movilizaciones han hecho posible, que algunos de los políticos integrantes del Pacto de Toledo nos escuchen. Sin embargo, tan sólo han modificando uno de los puntos de nuestras reivindicaciones: equiparar la valorización de las pensiones según el IPC, pero con una formulación que no garantiza el futuro. Tenemos que continuar nuestra presencia en la calle.

No hay comentarios

Dejar respuesta