Canals accepta renovar l’enllumenat públic

L’equip de Govern de Canals va aprovar per unanimitat, al darrer plenari, la proposta de l’alcaldia d’acceptar la contractació d’obres incloses en la renovació d’enllumenat públic en el casc urbà. Aquesta actuació està inclosa en el Pla Provincial d’Obres i Serveis Municipals (SOM) 2018.

L’obra de l’enllumenat es portarà endavant amb una subvenció de la Diputació de València, dins del SOM, que proporcionarà 369.934,14€.

Des del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Canals s’ha fet una recopilació de dades i d’informació per a elaborar un projecte. D’una banda, s’ha realitzat un reconeixement «in situ» de cada lloc amb l’estudi de mesures, nivells i quotes topogràfiques per a obtenir l’estat de la situació de cada carrer.

Mai Castells, regidora de Serveis Municipals, ha assegurat que «des de l’Ajuntament es continua treballant en el canvi de les lluminàries per solucionar la manca de llum en molts carrers de Canals».

Aquest treball previ de documentació i d’estudi de cada carrer va a permetre realitzar un llistat de carrers on va a realitzar-se la renovació de l’enllumenat.

No hay comentarios

Dejar respuesta