El castell de Xàtiva registra rècord de visites durant el 9 d’octubre

El passat 9 d’octubre, un total de 915 persones van visitar el castell de Xàtiva. Això suposa un important increment del 73% en el número de turistes que entraren a la fortalesa respecte de l’any passat, que foren 530 visites. En total, des del dissabte 6 d’octubre fins al Dia de la Comunitat Valenciana, han estat 2.166 persones les que s’han acostat a conèixer el principal atractiu turístic de la ciutat.

Cal recordar que les estadístiques de visites al castell de Xàtiva durant 2017 varen estar de rècord. La fortalesa va tancar l’any amb ni més ni menys 88.351 visites de turistes, la major xifra de visitants des que s’iniciaren els registres en 1995. Això suposà un creixement d’un 16’4% respecte l’any anterior, cinc punt percentuals d’increment més que en 2016.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, creu que «aquest increment es produeix com a resultat del treball de promoció que hem vingut fent al llarg de la legislatura. A més de participar en les principals fires de turisme a nivell nacional, hem organitzat accions promocionals amb premsa especialitzada a Madrid i Barcelona, a més de les continues accions promocionals en xarxes socials».

No hay comentarios

Dejar respuesta