Caixa Ontinyent renova l’esponsorització de l’orquestra simfònica

L’entitat aportarà, a través de la seua Fundació, 16.000 euros al projecte educatiu musical en el qual participen, cada any, més de 100 alumnes. 

Caixa Ontinyent i Ad libitum han signat la renovació de l’esponsorització de l’Orquestra Simfònica per a 2022, un projecte educatiu musical al qual l’entitat està donant suport des de 2015 i en el qual participen, cada any, més de 100 alumnes de les nostres comarques.

A través de la Fundació Caixa Ontinyent, l’entitat aportarà 16.000 euros que permetran impulsar accions formatives i culturals de caràcter musical destacant la seua programació de concerts, en els quals participen els seus alumnes i compten amb convidats de prestigi musical. Per a 2022, estan previstos quatre concerts: Sons d’Amèrica, Sóns d’Arpa, Sons de Beethoven i Sons del barroc al segle XXI.

L’acord ha sigut subscrit pel Director de l’Escola Musical Ad libitum, Lluís Muñoz, i el President de Caixa Ontinyent, José Pla.

El Director d’Ad Libitum ha manifestat el seu agraïment “per continuar comptant amb Caixa Ontinyent per a aquest projecte formatiu, un trampolí perquè els nostres joves músics puguen dedicar-se de manera professional”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat “la ferma aposta per la cultura de la nostra entitat, que es materialitza en el suport a projectes com aquesta orquestra, un projecte formatiu que permet als nostres joves formar-se al costat de grans professionals i que els ofereix una oportunitat de futur”.

Pla, ha recordat a més que Caixa Ontinyent “és l’única caixa d’estalvis de la Comunitat Valenciana, l’única que impulsa aquest tipus d’actuacions a través de la reversió dels seus beneficis en obres socials. I això suposa millorar la qualitat de vida de la nostra gent”.

No hay comentarios

Dejar respuesta