Caixa Ontinyent renova la web de la seua obra social

Una web segura amb més informació, major accessibilitat i una renovada botiga online per a venda de publicacions.

Caixa Ontinyent ha renovat la web de la seua obra social, a la qual incorpora mesures de seguretat per a les comunicacions i, com a novetats, informació sobre la Fundació Caixa Ontinyent, sobre les activitats d’educació financera, i sobre la responsabilitat social corporativa. Així mateix, manté tota la informació relativa als programes d’obra social que desenvolupa l’Entitat: centres implantats, publicacions, presència en Campus universitaris, col·laboració amb col·lectius, gestió d’altres fundacions, agenda del Centre Cultural Caixa Ontinyent, i notícies relacionades amb aquestes activitats.

Comptarà també amb una renovada botiga online en la qual, amb total seguretat, podran adquirir-se les publicacions del fons editorial compost actualment per 115 llibres i 50 discos editats com a contribució a la investigació i difusió de temes autòctons.

L’única entitat que destina els seus beneficis a obra social

Cal ressenyar que Caixa Ontinyent és l’única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una activitat singular que, any rere any i des de la fundació de l’entitat en 1884, ha anat gotejant i aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d’actuació. De fet, l’obra social de Caixa Ontinyent disposa de 23 centres en funcionament en 11 localitats, amb 220 llocs de treball directe, desenvolupa anualment més de 300 activitats, col·labora amb més de 300 col·lectius i beneficia a 278.000 persones.

La web obrasocial.caixaontinyent.es pretén acostar més a la societat el coneixement de les activitats de l’obra social i aprofitar eixa comunicació per a orientar les seues actuacions futures en línia amb les demandes socials; i amb això complementa també la informació que l’Entitat emet a través d’altres webs com caixaontinyent.es (destinada a clients), corporativa.caixaontinyent.es (amb informació corporativa) i programafinancat.es (per a educació financera).

No hay comentarios

Dejar respuesta