La Colectiva de Xàtiva acull l’exposició d’Empar Boix “PASSET A PASSET”

El passat divendres 13 de setembre, l’espai La Colectiva de Xàtiva inaugurà l’exposició d’ Empar Boix “PASSET A PASSET” amb un montatge sobre panells sorprenent on 75 petites obres amb formats 13 x 18 cm conformen espais de color: Groc-Verd-Roig en acrílic sobre paper i volums amb escultures de tamany aproximat. A més presenta 7 obres en format 40x40cm amb tècnica acrílic sobre llenç.

empar-expo-1Colors a caramull,sorpresa amb les formes i joc inacabable de textures i qualitats que a més de l’acrílic utilitza trames,transfer,spray,,

I crea al voltant de la dona,sembla que sap qui és i perquè és. Imagines contes, idees històries i et deixes portar.

Empar s’expressa decididament lliure i et provoca un somriure i d’altres emocions.La troballa avança, discorre amb el seu mon propi de la dona creadora, pensant i lúdica.
expo-emparB2A més, hi ha una dona formada en Belles Arts per la UPV , una dona viatgera amb la fam de menjar-se el mon, treballant arreu de l’ Estat Espanyol amb guardons reconeguts i exposicions en galeríes de cert prestigi. Estades a Veneçuela on va estudiar a la universitat de Caracas i posteriorment a Amsterdam amb el grup Dotroom, plataforma que l’impulsa a promoure la seua obra i portar a cap nombroses intervencions en directe a més d’exposicions.

Ara en “PASSET A PASSET” gaudim del seu bagatge personal i artístic on l’intuicïó i espontaneïtat barrejat amb el pensament i el coneixement ens presenta una exposició imperdible.Fins al 23 d’Octubre.

El divendres dia 11 d’Octubre cel.lebrarem a l’espai La Colectiva de Xàtiva un “Encontre amb Empar Boix” on l’artista romandrà a la Sala a partir de les 19,30. Ens oferirà una ocasió extraordinària per conéixer a la persona i a l’obra simultàniament .

Sales Prats

expo-empar-Passet-a-passet.

No hay comentarios

Dejar respuesta