Caixa Ontinyent llança Google Pay

Amb aquesta incorporació, qualsevol client de l’entitat podrà pagar a través del mòbil.
Caixa Ontinyent ha llançat hui el servei de pagament mòbil “Google Pay”, una incorporació que permet als seus clients realitzar pagaments a través de qualsevol telèfon intel·ligent o rellotge intel·ligent amb sistema Android a través de la tecnologia NFC.

Google Pay pot utilitzar-se en botigues físiques, apps i webs. A més, permet altres funcionalitats com guardar targetes d’embarque en viatges, incorporar targetes de fidelització i realitzar un seguiment de totes les compres.

Per a utilitzar-ho, els usuaris han de donar d’alta la seua targeta de dèbit o crèdit en el seu dispositiu i acostar-lo al TPV o el lector per a realitzar el pagament. Cal destacar que el sistema compta amb els òptims sistemes de seguretat.

Amb la integració de Google Pay, qualsevol client de Caixa Ontinyent podrà realitzar compres amb el seu mòbil, ja que l’entitat s’ha unit en els últims mesos a les tres grans plataformes que ho fan possible.

L’entitat manté així el seu compromís per evolucionar i millorar els serveis bancaris digitals dels quals poden gaudir els seus clients, oferint una major comoditat i accessibilitat. En els últims mesos s’han posat en marxa diversos projectes que situen a l’entitat en l’avantguarda dels serveis digitals: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, una renovació tecnològica interna i el recent llançament de la nova APP.

No hay comentarios

Dejar respuesta