Manel Fuentes tancarà la XXII edició del Festival Nits al Castell de Xàtiva

Aquest proper dissabte 27 de juliol dins de la programació del festival Nits al Castell Manel Fuentes en conjunt amb la seua banda The Spring’s Team realitzarà una actuació tribut al cantant internacional Bruce Springsteen.

El prestigiós i carismàtic presentador de televisió segueix la gira que el porta per tota Espanya en un sentit homenatge a un dels cantats referents en el panorama internacional, al qual Fuentes imitava i idolatrava des de ben xicotet.

El cantant, a les seues estones lliures que no són moltes, treballa en la música com «una de les coses més fonamentals de la vida» juntament amb la seua banda The Spring’s Team, on recorren les ciutats d’Espanya per tal de fer gaudir al públic i passar una bona estona.

Amb més de 30 any a l’esquena, la banda es manté en plena forma, oferint un directe enèrgic i molt expressiu on intenten tractar l’essència dels concerts d’un dels cantants més icònics de la ciutat de New Jersey. Fuentes, acompanyat de 8 músics professionals fan un llarg recorregut de més d’hora i mitja pels principals èxits del cantant estatunidenc, tocant els temes referència per qualsevol aficionat a Bruce Springsteen.

Una oportunitat única per tal de veure un show magnífic de la mà d’un dels personatges estrelLa del entreteniment al nostre país. Així mateix, tal i com marca la normativa, es reservaran un 5% de les entrades per a la venda en taquilla, estant a la venda en el castell a partir de les 10 hores del mateix dissabte de l’espectacle i fins que s’esgoten.


En Castellà;

El Festival Nits al Castell cerrará su XXII edición con la actuación de Manel Fuentes

El presentador junto con su banda realizará un tributo a Bruce Springsteen

Este próximo sábado 27 de julio dentro de la programación del festival Nits al Castell Manel Fuentes en conjunto con su banda The Spring’s Team realizará una actuación tributo al cantante internacional Bruce Springsteen.

El prestigioso y carismático presentador de televisión sigue la gira que lo lleva por toda España en un sentido homenaje a uno de los cantados referentes en el panorama internacional, al cual Fuentes imitaba e idolatraba desde muy pequeño.

El cantante, en sus ratos libres que no son muchos, trabaja en la música como “una de las cosas más fundamentales de la vida” junto con su banda The Spring’s Team, donde recorren las ciudades de España para hacer disfrutar al público y pasar un buen rato.

Con más de 30 año a las espaldas, la banda se mantiene en plena forma, ofreciendo un directo enérgico y muy expresivo donde intentan tratar la esencia de los conciertos de uno de los cantantes más icónicos de la ciudad de New Jersey. Fuentes, acompañado de 8 músicos profesionales hacen un largo recorrido de más de hora y media por los principales éxitos del cantante estadounidense, tocando los temas referencia para cualquier aficionado a Bruce Springsteen.

Una oportunidad única para ver un show magnífico de la mano de uno de los personajes estrella del entretenimiento en nuestro país. Así mismo, tal y como marca la normativa, se reservarán un 5% de las entradas para la venta en taquilla, estando a la venta en el castillo a partir de las 10 horas del mismo sábado del espectáculo y hasta que se agotan.

No hay comentarios

Dejar respuesta