El passat cap de setmana, els festers i festeres de la Llosa de Ranes van organitzar un campionat de pàdel al Pavelló Municipal d’Esports.

Es van disputar les divisions de tercera i quarta en dos pistes diferents del propi pavelló. En la tercera divisió van participar 9 equips de parelles i en la quarta 12 parelles.

padel-la-llosa-de-ranes-2En la semifinal de la tercera divisió es van enfrontar l’equip de Joel Roig i Carlos Carpintero contra l’equip de Joan Gómez i Carles Llobregat, amb victòria de Roig i Carpintero i quedant Gómez i Llobregat com a tercers classificats.

En la final es van enfrontar Juan Carlos Gil i Josep Descals contra Carlos Carpintero i Joel Roig, quedant l’equip de Gil i Descals com a campions de pàdel de la tercera divisió i l’equip format per Carpintero i Roig sent subcampions.

padel-la-llosa-de-ranes-3En quant a la quarta divisió, els tercers classificats van ser Jordi Vallés i Javier Beltran.
En la final s’enfrontaren Carlos Pino i Omar Pavia contra Carles Vil i Tonino Rodríguez, sent l’equip format per Vil i Rodríguez campions de pàdel de la quarta divisió i la formació de Pino i Pavia subcampions.

En aquesta divisó, va haver-hi una menció especial per a les jugadores Marta Sanchis i Catalina Baquerizo.

No hay comentarios

Dejar respuesta