Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent concerten un crèdit al 0% per ajudar l’economia local

L’entitat finança 2 milions d’euros a 6 mesos per a ajornar el cobrament d’impostos municipals i avançar el pagament a proveïdors.

També anuncia noves línies per a comerços, autònoms i pimes.

Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Ontinyent han subscrit hui una pòlissa de crèdit que permetrà atendre pagaments a proveïdors i ajornar el pagament d’impostos als veïns de la ciutat. És una actuació més que l’entitat realitza des que començara la crisi del Covid-19 amb l’objectiu de contribuir a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

En concret, es tracta d’un crèdit per import de 2 milions d’euros, al 0% d’interés i sense cap tipus de comissió, que podrà ser retornat en un termini de sis mesos, temps en el qual s’estima que ja s’haurà revertit aquesta situació excepcional. L’actuació podria traslladar-se a altres consistoris del seu àmbit d’actuació en cas de necessitat, i a instàncies dels propis ajuntaments.

Hui mateix també s’acordaran noves mesures de suport a comerços, autònoms i pimes, ja que, des de l’inici de la crisi del Covid-19, Caixa Ontinyent ha tingut com a prioritat l’aplicació de mesures extraordinàries que mitiguen les conseqüències econòmiques d’aquesta situació, especialment per a les famílies i les empreses més exposades.

Cal recordar que Caixa Ontinyent va ser fundada en 1884 per a contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació, és l’única caixa d’estalvis existent actualment en la Comunitat Valenciana, l’única entitat amb seu en aquestes comarques, i la seua política de responsabilitat social incideix precisament en la proximitat i complicitat amb la seua gent.

No hay comentarios

Dejar respuesta