Caixa Ontinyent facilita als seus clients ajornar el pagament de compres i rebuts

Ofereix la possibilitat de dividir, fins a 12 mesos, pagaments, transferències i impostos carregats en compte.  

Caixa Ontinyent ha llançat un nou servei que permet als clients ajornar el pagament de les seues compres o rebuts, de més de 100 euros, en un període de fins a 12 mesos. Un producte que, en sintonia amb la situació actual, naix per a facilitar la gestió de recursos, especialment en una època de major consum.

Una actuació amb la qual Caixa Ontinyent pretén contribuir a l’autogestió de l’economia personal segons les necessitats de cada client, i facilitar el pagament de rebuts i altres càrrecs.

Per a fer ús dels servei, els clients hauran de dirigir-se a una de les oficines de l’Entitat, en la qual es donarà d’alta el servei. A partir d’eixe moment, l’usuari podrà fraccionar pagaments realitzats amb targeta de dèbit, rebuts, transferències i impostos en les mensualitats que decidisca i a través de la banca electrònica o l’App. I podrà fer-ho de càrrecs en compte realitzats fins a un mes abans.

Cal destacar que Caixa Ontinyent, que va complir recentment 138 anys, és motor econòmic i social en el seu àmbit d’actuació i que, al llarg d’aquesta trajectòria, s’ha anat ajustant a les necessitats socials. Com a caixa d’estalvis, és una entitat compromesa, l’única en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris.

No hay comentarios

Dejar respuesta