Caixa Ontinyent facilita a l’Ajuntament d’Albaida el pagament del seu deute amb la Mancomunitat de Municipis

Adquireix el deute d’1,3 milions d’euros que el Consistori tenia per la gestió de residus sòlids.

Aquesta operació desbloqueja una situació que venia prologant-se durant anys.

Caixa Ontinyent ha facilitat hui una operació d’1,3 milions d’euros per a finançar a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida el deute que l’Ajuntament d’Albaida mantenia amb aquesta per la gestió de residus sòlids. L’actuació ofereix una solució a ambdós institucions davant una situació que venia prologant-se durant anys.

Amb l’adquisició del deute que l’Ajuntament tenia amb la Mancomunitat, s’aconsegueix un doble efecte: d’una banda, permet a l’Ajuntament formalitzar l’operació amb una entitat financera i retornar-la en un termini d’un poc més de 10 anys; i per un altre, ofereix major liquiditat a la Mancomunitat per a afrontar les seues despeses i inversions.
Caixa Ontinyent és una entitat molt arrelada a les comarques centrals valencianes, i molt especialment a la Vall d’Albaida, coneixedora molt directa, per tant, de les necessitats d’institucions, empreses i famílies, circumstància que li permet oferir fórmules de finançament específiques i ad hoc, com en aquesta ocasió.

De fet, l’entitat va nàixer fa 136 anys per a contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació, és l’única caixa d’estalvis existent actualment en la Comunitat Valenciana, l’única entitat amb seu en aquestes comarques, i la seua política de responsabilitat social incideix precisament en la proximitat i complicitat amb la seua gent i, com no, amb les seues institucions.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − tres =