L’Ajuntament convida a commemorar la Crema de la ciutat amb una iniciativa benèfica

Es posaran a la venta unes 300 banderes de Xàtiva i els diners es destinaran íntegrament a associacions culturals o socials de la ciutat

Xàtiva, 8 de juny de 2020.- L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la regidoria de Cultura, ha organitzat una activitat benèfica amb motiu de la commemoració de la Crema de la ciutat, que es va produir el 19 de juny de 1707 a mans de les tropes de Felip Vè.

Per aquest motiu s’ha preparat la iniciativa «Xàtiva renaix als balcons», amb la que es convida als veïns i veïnes de la ciutat a posar la bandera de Xàtiva als seus balcons el proper divendres 19 de juny.

L’Ajuntament de Xàtiva posarà a la venta a partir de demà dimarts 9 de juny unes 300 banderes de la ciutat que es podran adquirir a l’Oficina de Turisme i a la Casa de Cultura (accés des de l’Albereda) en els seus horaris habituals. El preu de les banderes serà de 4 euros, o de 5 euros si s’adquireix també una bossa de tela de l’Oficina de Turisme, i la iniciativa té caràcter benèfic, ja que els diners es destinaran íntegrament a associacions culturals o socials de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + cinco =