Bons resultats de CAX Orientació en el Campionat Autonòmic de Sprint

El CAX Orientació aconsegueix un total de 4 medalles en la prova celebrada pels carrers d’Alcoi

El dissabte 23 de març se celebrava en Alcoi la segona prova d’orientació  de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana (LACV) que a la vegada era el Campionat Autonòmic d’Orientació en la modalitat Sprint i que va estar organitzat pels clubs CEAM-O Ibi i el Centre Excursionista d’Alcoi. Quasi 300 orientadors es van donar citat en la capital de l’Alcoià.

Del CAX Orientació es va desplaçar quasi tots els orientadors federats, a més, d’una gran quantitat de corredors que participaven en les categories open. Els orientadors es van trobar una àrea de competició amb uns barris amb arquitectura complexa a conseqüència de la presència de punts amb diversos nivells transitables i zones de parcs i jardins. Encara que no era molt acusat, existien desnivells en tot moment cosa que feia que es trobaren escales en qualsevol zona, a més a més, de ponts, passadissos i galeries.

4 medalles aconseguien els corredors del CAX Orientació, 1 de plata i 3 de bronze, en la segona prova de la LACV. Edu Sanchis aconseguia la plata en la categoria M-21A, i les de bronze eren per a Carles Llopis  en M-21B, Martín Aragón en M-14 i Domi Fraile en F-45. Altres orientadors també aconseguien bons resultats com la 4ª posició de Lucia Cucarella en F-21B, Neus Carboneras en F-45 i Paco Benito en M-21B; o la 5ª posició de Vera Aragón en F-12 i Arnau Benito en M-14; i, l’11é lloc d’Oscar Barberà. Al final 3 orientadors del CAX no podien completar el recorregut a l’errar alguna balisa del recorregut.

En aquesta prova també es va fer entrega dels diplomes corresponents a la temporada passada i Martin Aragón recollia el de 1r classificat en la categoria M-12.

Els bons resultats individuals permeteren al CAX Orientació ser el 3r millor equip de la jornada i va sumar més de 682 punts i escalar un lloc en la classificació general, sent 5é amb 918’81 punts.

5ª LEO i Campionat d’Espanya d’Orientació.

Els dies 29, 30 i 31 de març es disputarà el Campionat d’Espanya d’Orientació (CEO-1) de Distància Llarga, Relleus Clàssics i Distància Mitja en les localitats castellanomanxegues de Don Rodrigo, Luciana i Fontanarejo (Ciudad Real) que correspon a la 5a prova de la Lliga Espanyola d’Orientació a Peu i que estarà organitzada pel club Manzanares-O i en la qual participaran al voltant de 1700 orientadors. Una bona representació del CAX Orientació participarà en les tres proves previstes.