La Mancomunitat la Costera-Canal acredita una aula per a la formació a l’Alcúdia de Crespins

• L’aula acreditada està situada en el Centre de Formació Casa de la Música, Espai Jove, Espai Violeta i Biblioteca Municipal de l’Alcúdia de Crespins

Xàtiva, 28 de març de 2024.- La Mancomunitat la Costera-Canal ha rebut recentment una resolució d’acreditació de l’aula situada en el Centre de Formació Casa de la Música, Espai Jove, Espai Violeta i Biblioteca Municipal de l’Alcúdia de Crespins per a la impartició de diverses especialitats formatives.

Entre estes destaquen: comunicació en llengües estrangeres nivell 2 i 3; anglès professional per al turisme; alfabetització informàtica i internet; inserció laboral; sensibilització mediambiental i en la igualtat de gènere; competències claus nivell 2 per a certificat de professionalitat sense idioma; bàsic de prevenció de riscos laborals; igualtat i no discriminació en l’àmbit laboral i, foment i promoció del treball autònom.

Les instal·lacions homologades, situades en la Plaça Generalitat, tenen capacitat per a 15 alumnes en estes especialitats formatives, la qual cosa permetrà a l’entitat supracomarcal sol·licitar cursos oficials al Servei Valencià d’Ocupació LABORA en pròximes convocatòries.

El president de la Mancomunitat, José Luis Gijón ha expressat la seua satisfacció «esta autorització ens permet ampliar significativament la nostra oferta de serveis que oferim als municipis mancomunats i, per tant, a tota la ciutadania». Així mateix, ha afegit que «la inclusió de diverses especialitats formatives respon a les necessitats actuals del mercat laboral i contribuïx al desenvolupament professional i personal dels nostres ciutadans. Estem compromesos amb proporcionar ferramentes i recursos perquè puguen millorar les seues habilitats i competències en diferents àrees».

No hay comentarios

Dejar respuesta