L’Alumnat de la Secció IES La Pobla del Duc participa per primera vegada en el CACEO

El passat divendres 22 de març, l’alumnat de la Secció IES La Pobla del Duc es desplaçava al paratge Xorret de Catí en Castalla (Alacant) per a participar en el Campionat Autonòmic per equips de Centres Escolars d’Orientació (CACEO 2024) que formen part dels XLII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i que han estat organitzats per la FEDOCV.

En el CACEO 2024 han participat més de 325 alumnes de diversos centres escolars, dels quals, 24 eren els alumnes de la Secció IES La Pobla del Duc que compartiren autobús amb l’alumnat del CEIP Luis Vives de Quesa i del CEIP Mariano Jornet Perales de Bèlgida. Aquestes dues escoles participaren en 7 alumnes cadascuna en la categoria aleví mixta on tots i totes completaren els recorreguts assignats a la seua categoria.

La Secció IES La Pobla del Duc va formar un total de 5 equips que participaven en les categories Infantil (M/F) i Cadet (M/F) on cal destacar el 3r lloc de la classificació de l’equip format per Vicente Ferrer, Gerard Climent, Diego Ramon i Manuel Vidal que corrien en la categoria Infantil Masculina. A nivell individual, cal destacar que 12 alumnes  aconseguiren finalitzar els seus recorreguts, on la millor posició la va aconseguir Guillem Climent que entrava en meta en 4t lloc en la categoria Cadet Masculí. També completaren totes les balises Irene Abargues, Maria Diaz, Júlia Alborch, Arantxa Climent, Marc Camarena, Brian Soler, Vicent Benavent i Manel Camarena. La resta de l’alumnat errava en alguna de les balises o no completaren el recorregut.

Al final l’alumnat va valorar positivament l’activitat d’orientació per la muntanya que van realitzar.