El Bloc Nacionalista Valencià de la Costera – la Canal celebra el seu congrés i renova l’executiva

Rotglà i Corberà va acollir, passat cap de setmana, el congrés del Bloc Nacionalista Valencià la Costera-la Canal que ha servit per renovar l’executiva i marcar les futures línies estratègiques d’actuació. El congrés ha servit per consolidar el lideratge del Bloc al projecte polític de Compromís.
Al congrés s’ha aprovaren uns nous estatuts que reforcen la transparència i el caràcter participatiu del partit, donant protagonisme als col·lectius locals, militants i simpatitzants que seran els que orienten l’actuació dels càrrecs electes del partit, tal i com expliquen des del col·lectiu.
També es va aprovar una ponència política que té com a principal directriu enfortir el paper del Bloc i Compromís com a principal força de les comarques al servei de la ciutadania. Una proposta que aspira des del valencianisme, l’ecologisme i l’esquerra a reconstruir el teixit econòmic i social d’unes comarques destrossades per dues dècades d’errades que han assolat indústria, agricultura i serveis.
La nova executiva del Bloc estarà encapçalada per Josep Maria Sebastià, al que acompanyaran Xavi Delgado, Mai Castells, Pilar Gimeno, Josep Enric Sisternes, Pilar Doménech, Fàtima Pérez, Àngels Navarro i Jordi Gimeno. Al congrés també es triaren els representants de la comarca al Consell Nacional del Bloc, el principal òrgan participatiu del partit que aprova i ratifica les decisions de l’executiva, que seran Josep Maria Sebastià (com a secretari comarcal), Mai Castells, Ana Mateu, Joanjo Garcia i Vicent Muñoz.

No hay comentarios

Dejar respuesta