Llum verda per a convocar dos places de treball a l’Ajuntament de Xàtiva

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases per convocar 2 nous concursos d’oposició. Es tracta d’una plaça en propietat de treballador social (Grup A2) i d’un plaça d’interinatge d’arquitecte (Grup A1). Segons el regidor de Recursos Humans, Joanjo Garcia, “estem acomplint amb allò que sempre hem defensat: la transparència. Cada oferta de treball municipal l’estem publicitant i gestionant de manera oberta i seguint tot el procediment administratiu per garantir la màxima transparència i igualtat. A més, en la mesura que la llei ens ho permet estem ofertant places en propietat, cosa que no es feia des de fa més d’una dècada”.

La plaça de treballador social ix a concurs públic en jubilar-se qui ocupa actualment eixe lloc de treball i la d’arquitecte per cobrir la vacant de la persona titular, suspesa de treball i sou durant 3 anys.

Els terminis de les convocatòries no s’iniciaran fins que les bases es publiquen en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), en el cas de la plaça d’arquitecte, i en el Butlletí General de l’Estat (BOE), en el cas del treballador social. A partir d’eixe moment, tots els interessats tindran 20 dies naturals per inscriure’s.

No hay comentarios

Dejar respuesta