Bellesa i elegància en la Baixada de Sant Josep

Els fallers i falleres de Xàtiva van lluir ahir els seus vestits tradicionals en una jornada especial dedicada a Sant Josep. A les 12 del migdia se celebrava la missa en honor al sant a l’església de Sant Josep, situada en la pujada al Castell. I una vegada finalitzada la celebració litúrgica, les diferents comissions van baixar en processó fins a l’Albereda Jaume I.

Les bandes de música van acompanyar a les comissions en el seu recorregut fins a l’Albereda. Tancaven la comitiva, les Falleres Majors de Xàtiva, Laura Hernández i Nos Esplugues, acompanyades per les seues Corts d’Honor i els integrants de la Junta Local, els regidors de l’Ajuntament de Xàtiva, del PSPV, del Partit Popular, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà i el president del Gremi de Fusters de Xàtiva, Fèlix Pons.

Centenars de ciutadans esperaven als fallers i falleres que desfilaven en romeria, els van aplaudir i els van donar tot el seu suport. La falla guanyadora d’especial d’enguany i última en desfilar, la falla del Raval, a la seua arribada a l’Albereda li va fer el corredor a les falleres Majors de Xàtiva, la qual cosa va emocionar a les falleres.

Seguidament, al jardí de la Pau es va disparar l’última mascletà de les Falles del 2023.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 − 2 =